Batut fàcil de pastanaga i poma amb taronja
En aquesta recepta detallada aprendràs a preparar un batut de pastanaga, poma i taronja, utilitzant ingredients frescos i naturals. La guia pas a pas està dissenyada per facilitar-te l´elaboració d´una beguda nutritiva, ideal per a qualsevol moment del dia. Aprendràs a combinar adequadament aquests ingredients per obtenir un batut equilibrat i saludable, perfecte com a complement de la teva dieta diària.
Encara que nosaltres utilitzem la nostra batedora portàtil per preparar aquesta beguda, permetent fer el teu batut en qualsevol lloc, pots emprar qualsevol altra batedora que tinguis a mà. La clau està en la qualitat dels ingredients i seguir els passos correctament, així que no dubtis en adaptar la recepta a les eines amb què comptes.
Ingredients
- 1/2 poma
- 50 grams pastanaga a trossos
- 1 taronja
- 125 mil·lilitres d'aigua
** Fes clic al play per veure el vídeo
Com preparar un deliciós batut de pastanaga i poma
Preparació dels ingredients: Comencem preparant els nostres ingredients. Rentem la poma sota aigua freda, retirem el cor i tallem a trossos. Pelem la taronja, traiem les llavors que contingui i la tallem a trossos. Pelem també la pastanaga i la tallem a trossos petits per facilitar el batut.
Afegim l'aigua a la batedora: Per facilitar el procés de barreja, aboquem primer els 125 ml d'aigua al got de la nostra batedora portàtil. Introduir l'aigua abans que els sòlids ajuda a que la batedora barregi els ingredients amb més eficàcia.
Incorporem els ingredients: Afegim els trossos de taronja, poma i pastanaga a la batedora, sobre l'aigua. En afegir els ingredients sòlids després del líquid, facilitem la feina de la nostra batedora portàtil.
Triturem el batut: Amb tots els ingredients a dins, assegurem la tapa de la nostra batedora portàtil i comencem a batre. Deixem que la batedora treballi fins que la barreja tingui una consistència suau i homogènia. Nosaltres fem servir la nostra batedora portàtil per a aquest pas, però pots utilitzar qualsevol batedora que tinguis a mà.
Comprovem la textura i el sabor: Un cop finalitzat el batut, provem la barreja. Si necessitem ajustar la textura, podem afegir una mica més d'aigua i batre novament.
Servim el batut: Quan el batut arriba a la textura desitjada, el servim immediatament en gots per gaudir d'un refrescant i nutritiu batut de pastanaga, poma i taronja.
Batedora portàtil Novachef
- Gran Capacitat
- Prepara deliciosos smoothies, purés de fruites o batuts de proteína
- Porta-la a qualsevol lloc