• Enviaments gratuïts a tot Espanya
  • Pagament segur
  • Descompte del 10% a la teva primera compra
  • Descobreix més receptes

    recepta arrossos

    Receptes d'arrossos

    recepta pastes

    Receptes de pastes

    recepta dolços

    Postres i dolços

    receptes de peix

    Receptes de peix

    receptes de carns

    Receptes de carns

    amanides

    Amanides

    Les nostres recomanacions

    creps de nutella

    Creps de Nutella

    creps per 1 o 2 persones

    Masa de creps

    batut de mango

    Llimonada de mango

    Batut de plàtan i ametlla

    Gaudeix de la cremositat del plàtan combinada amb les ametlles en aquest deliciós batut energètic. Una fusió nutritiva i saludable.

    Veure video recepta

    Recepta per a 2 persones

    Temps aproximat de 10 minuts

    Conté unes 468 calories

    batut de plàtan i ametlla

    Recepta de batut d'ametlles i plàtan

    En aquesta recepta, us convidem a descobrir la combinació del plàtan i les ametlles en un batut deliciós i nutritiu. El plàtan, reconegut per la seva cremositat i dolçor natural, aporta una generosa dosi de potassi, un mineral essencial que afavoreix la funció muscular i la salut cardiovascular. D'altra banda, les ametlles, a més a més d'oferir un toc de textura i sabor, són una font invaluable de greixos saludables, proteïnes i antioxidants, contribuint així a una alimentació equilibrada i nutritiva.

    En emprar la nostra batedora portàtil, aconseguim una barreja perfecta que ressalta la frescor i els sabors dels ingredients. Aquest batut és una opció deliciosa per començar el dia amb vitalitat. Prepara't per delectar el teu paladar amb aquesta recepta irresistible!

    Ingredients

    • 25 grams d'ametlles crues
    • 2 grams de canyella
    • 1 plàtan (preferiblement madur)
    • 100 mil·lilitres de llet sencera o de llet de civada

    ** Fes clic al play per veure el vídeo

    Com preparar un batut de plàtan i ametlles exquisit

    1
    pelem el plàtan

    Pelem el plàtan i el tallem a trossets. Si les ametlles no estan pelades, les remullem en aigua calenta per treure'ls la pell fàcilment.

    2
    afegim els ingredients a la barreja

    Ara toca afegir els ingredients dins de la batedora. Hi afegim els trossos de plàtan i les ametlles.

    3
    afegim llet

    Hi afegim els 100 mil·lilitres de llet. Opcionalment podem fer servir llet de civada.

    4
    posem la canyella al batut

    Afegim la canyella per donar-li un toc de sabor al nostre exquisit batut de plàtan i ametlles.

    5
    triturem usant la batedora

    Triturem els ingredients amb la batedora. En el nostre cas hem fet servir la nostra batedora portàtil. Perquè quedi bé el batut recomanem fer 2 cicles de triturat.

    6
    gaudim del batut

    Ja només queda gaudir d'aquest deliciós i saludable batut preparat a base d'ametlles i plàtan, ple de potassi i calci. Pots posar-lo en un got (com la imatge principal de larticle) o si tens una batedora portàtil beure el batut directament.

    Trucs i consells per preparar el millor batut de plàtan i ametlles

    • Utilitza plàtans madurs per obtenir un sabor més dolç i una textura més suau al batut.
    • Si les ametlles estan crues, remulleu-les en aigua calenta durant uns minuts per facilitar l'eliminació de la pell.
    • Ajusteu la quantitat de llet segons la consistència desitjada del batut. Menys llet per a un batut més espès i més llet per a un de més líquid.
    • Experimenta amb diferents tipus de llet, com ara llet d'ametlla o de coco, per variar el sabor del batut.
    • Decora els gots amb rodanxes de plàtan o ametlles picades per donar-li un toc visualment atractiu.
    • Netegeu la batedora immediatament després d'usar-la per facilitar la neteja i mantenir-la en bones condicions.

    Batedora portàtil Novachef

    • Gran Capacitat
    • Prepara deliciosos smoothies, purés de fruites o batuts de proteína
    • Porta-la a qualsevol lloc
    Por només 34,99€