Recepta de batut de taronja i maduixes
La recepta de batut de taronja i maduixes és una excel·lent elecció per als que busquen una beguda nutritiva i deliciosa. Les taronges, riques en vitamina C, no només potencien el sistema immunològic, sinó que també promouen una pell saludable gràcies a les propietats antioxidants. Per part seva, les maduixes aporten un ventall d'antioxidants i fitoquímics beneficiosos per a la salut.
Aquest batut no només destaca pel seu sabor exquisit, sinó que també es converteix en un aliat contra la inflamació i un energitzant natural. A més, és una forma pràctica i saborosa de consumir més quantitat de fruites, aprofitant així les seves vitamines, minerals i fibra. Preparar aquest batut és una manera senzilla de gaudir dels beneficis d'aquestes fruites, contribuint a una hidratació adequada ia una dieta equilibrada.
Ingredients
- 1 taronja
- 80 grams de maduixes (4-5)
- 125 mil·lilitres d'aigua
** Fes clic al play per veure el vídeo
Com preparar el batut de taronja i maduixes
Rentem acuradament les maduixes i els hi traiem les fulles. Si són petites no cal tallar-les però si són tipus maduixots és important tallar-les a quarts per ajudar la batedora a rendir millor. Nosaltres ho farem a la nostra batedora portàtil però pots fer servir el processador d'aliments que prefereixis.
Afegim 125 mil·lilitres d'aigua al contingut de la batedora per facilitar-ne el barrejat i obtenir la consistència desitjada. Afegir aigua és molt important per a aquest tipus de batedores que estan pensades per a una trituració líquida.
Col·loquem les maduixes i els trossos de taronja a la batedora, assegurant-nos que es distribueixin de manera uniforme. Si la batedora té una línia de seguretat, és important que els ingredients no la passin.
Tanquem la tapa de la batedora fermament i la posem en funcionament. Si uses una batedora portàtil recomanem fer uns 2 cicles per tenir una barreja homogènia. Amb una batedora normal amb 30-60 segons n'hi haurà prou. Si el batut ens sembla massa espès, hi afegim una mica més d'aigua i tornem a batre-ho breument.
Provem el batut i, si cal, ajustem la dolçor amb una mica de mel o edulcorant, barrejant novament. Servim el batut immediatament, podent adornar amb una rodanxa de taronja o algunes maduixes a la vora del got.
Batedora portàtil Novachef
- Gran Capacitat
- Prepara deliciosos smoothies, purés de fruites o batuts de proteína
- Porta-la a qualsevol lloc