- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta d’espinacs a la catalana amb cansalada
Els espinacs és una verdura molt saludable i molt versàtil ja que podem preparar una gran quantitat de receptes amb ell. El plat d'avui no és dels més complexos però està realment deliciós i és molt saludable (encara que nosaltres el farem una mica menys saludable afegint la cansalada).
Fa temps ja vam veure com preparar uns deliciosos cigrons amb espinacs . La recepta d’espinacs a la catalana no porta cigrons però si que incorpora pinyons, pansas i opcionalment una mica de cansalada .
Si vols aprendre a preparar un menjar sa, ràpid i molt fàcil de preparar (menys de 20 minuts) continua llegint que t’expliquem pas a pas com preparar aquesta deliciosa recepta.
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com preparar espinacs a la catalana
- El primer pas és netejar molt bé els espinacs ja que normalment acumulant bastanta sorra i no es agradable trobar-la mentre mengem.
- Agafem una paella i afegim una mica d’oli d’oliva. Deixem escalfar a foc mitjà.
- Un cop l’oli estigui calent afegim els 500 grams d’espinacs frescos i deixem cuinar sense canviar la intensitat del foc. Podem tapar la paella per aconseguir que es cuinin més ràpidament. L’objectiu és que perdin l’aigua i disminueixen el volum. Normalment entre 10-15 minuts ja estaran fets.
- Mentre es cuinen podem aprofitar per pica l’all a trossets ben petits.
- En una paella apart afegim una miqueta d’oli d’oliva i posem a cuinar la cansalada. És important ficar molt poc oli o gens d’oli ja que la cansalada ja es cuina amb el seu propi greix. Un cop estigui una mica torrada ja la podem treure.
- Un cop passat aquest temps traiem els espinacs i els reservem. En la mateixa paella on hem cuinat els espinacs afegim els pinyons, las panses, el gra d’all ben picadet i els trossos de cansalada.
- Saltagem tot durant 1-2 minuts i posem els espinacs ja cuinats que haviem reservat anteriorment.
- Remenem tots els ingredients uns 3 minuts a foc mitjà per aconseguir que es barregin bé i que quedi tot calent.
- Un cop passat aquest temps, servim els espinacs a la catalana ràpidament per a que no perdin l’escalfor.