truita d'espinacs frescos amb formatge, la recepta de l'àvia ideal per sopar

Recepta de truita d'espinacs de l'àvia per sopar

Preparar una truita d'espinacs frescos és una manera estupenda de gaudir d'un sopar saludable i lleuger, ideal per a qualsevol nit. Aquesta recepta no només és fàcil i ràpida de fer, sinó que també és plena de nutrients.

Els espinacs aporten vitamines i minerals essencials, i combinats amb ous, obtenim un menjar ric en proteïnes que ens deixa satisfets sense sentir-nos pesats.

A més a més, la recepta és molt versàtil i es pot personalitzar segons els teus gustos. Pots afegir formatge, ceba o all per donar-li més sabor i textura. La truita d'espinacs es pot servir calenta o freda, i acompanyar-la amb una amanida fresca o unes llesques de pa integral torrat.

Si t'agraden les truites llavors has de tastar la nostra deliciosa truita de patates , la truita d'albergínia o la truita de carxofes .

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Truita carxofes, com preparar-la ja siguin congelades o fresques

Truita de carxofes

Ous farcits de tonyina

Ous farcits

Truita d'albergínia i ceba, la recepta sana i fàcil ideal per a qualsevol àpat

Truita d'albergínia

Truita de carbassó

Truita de carbassó

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer truita d'espinacs frescos amb formatge

  1. Rentem bé els espinacs i els tallem a trossos petits. Si volem reduir la seva amargor, bullim aigua amb sal i cuinem els espinacs durant uns 3 minuts, després els escorrem bé.
  2. Pelem i piquem finament la ceba i l'all. Reservem.
  3. En una paella gran escalfem una cullerada d'oli d'oliva a foc mitjà. Hi afegim la ceba i l'all picats, i els saltem fins que estiguin daurats i fragants, aproximadament 3-4 minuts.
  4. Incorporem els espinacs a la paella i els cuinem fins que estiguin tendres i hagin reduït el seu volum, uns 5 minuts aproximadament. Posem una mica de sal i pebre al gust.
  5. En un bol gran, batem els ous amb un pessic de sal i pebre fins que estiguin ben barrejats.
  6. Hi afegim els espinacs i les cebes saltejades als ous batuts. Si decidim fer servir formatge, aquest és el moment d'incorporar-lo a la barreja.
  7. Netegem la paella amb una tovallola de paper i hi afegim l'altra cullerada d'oli d'oliva.
  8. Aboquem la barreja d'ous i espinacs a la paella calenta. Cuinem a foc mitjà-baix. Quan les vores comencin a quallar i es desenganxin de la paella, col·loquem un plat gran sobre la paella i donem la volta a la truita per cuinar l'altra banda.
  9. Deixem que es cuini fins que estigui completament quallada al nostre gust.
  10. Servim la truita calenta o freda, acompanyada d'una amanida fresca o unes llesques de pa amb tomàquet.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: