- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de macarrons amb bròquil i formatge
M'encanta provar receptes noves i és per això que avui en porto una que no està gens malament. La barreja de macarrons amb bròquil i una mica de formatge és un plat saludable que t'aportarà el necessari de carbohidrats i tots els beneficis del bròquil.
Si t'agraden els plats de pasta no et pots perdre la nostra recepta de macarrons amb verdures , el plat de macarrons a la catalana o els macarrons a la bolonyesa .
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer macarrons amb bròquil i formatge pas a pas
- Preparació del bròquil: Comencem per rentar el bròquil i separar els ramells. Després, ho bullim en una olla amb prou aigua i sal durant uns 10 minuts aproximadament. Quan estigui cuit però encara ferm, ho retirem de l'aigua i ho deixem escórrer.
- Cuina els macarrons: A la mateixa aigua que hem cuit el bròquil, hi afegim els macarrons. Cuinem segons les instruccions del paquet fins que estiguin al dente. Després, els escorrem i reservem una mica de l'aigua de cocció per més endavant.
- Preparació de l'all: Mentre els macarrons són al foc, piquem la dent d'all molt finament.
- Saltejat: En una paella gran, afegim un raig d'oli d'oliva i quan estigui calent, afegim els alls picats i els bitxos opcionalment. Saltegem a foc mitjà-baix fins que l'all comenci a daurar-se.
- Combina ingredients: Un cop l'all estigui daurat, afegim el bròquil a la paella i saltem tot junt durant uns minuts. Després, incorporem els macarrons i barregem bé perquè s'integrin tots els sabors. Si veieu que la barreja està molt seca, podeu afegir una mica de l'aigua de cocció que havíem reservat.Últims tocs: Finalment, condimentem amb sal i pebre al gust i afegim una mica de formatge parmesà ratllat. Ho remenem tot perquè el formatge es fongui i servim calent. Ja nomé queda disfrutar d’aquest plat de macarrons amb bròquil.
Consells i trucs per cuinar els macarrons amb bròquil
Si prefereixes que el bròquil quedi més suau , pots afegir-lo als macarrons una mica abans, perquè es cuini una mica més amb la calor de la pasta.
Si voleu donar-li un toc extra de sabor , podeu afegir una mica de mantega juntament amb l'oli d'oliva quan estiguis saltant l'all.
Recordeu que sempre podeu ajustar les quantitats dels ingredients segons el vostre gust personal o les necessitats dietètiques.