macarrons amb bròquil

Recepta de macarrons amb bròquil i formatge

M'encanta provar receptes noves i és per això que avui en porto una que no està gens malament. La barreja de macarrons amb bròquil i una mica de formatge és un plat saludable que t'aportarà el necessari de carbohidrats i tots els beneficis del bròquil.

Si t'agraden els plats de pasta no et pots perdre la nostra recepta de macarrons amb verdures , el plat de macarrons a la catalana o els macarrons a la bolonyesa .

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Fideus a la cassola de la iaia, recepta tradicional de la gastronomia catalana

Fideus a la cassola

Pizza de Carbassa

Pizza de carbassa

Pizza de pernil i formatge

Pizza de pernil i formatge

Macarrons a la catalana

Macarrons a la catalana

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer macarrons amb bròquil i formatge pas a pas

  1. Preparació del bròquil: Comencem per rentar el bròquil i separar els ramells. Després, ho bullim en una olla amb prou aigua i sal durant uns 10 minuts aproximadament. Quan estigui cuit però encara ferm, ho retirem de l'aigua i ho deixem escórrer.
  2. Cuina els macarrons: A la mateixa aigua que hem cuit el bròquil, hi afegim els macarrons. Cuinem segons les instruccions del paquet fins que estiguin al dente. Després, els escorrem i reservem una mica de l'aigua de cocció per més endavant.
  3. Preparació de l'all: Mentre els macarrons són al foc, piquem la dent d'all molt finament.
  4. Saltejat: En una paella gran, afegim un raig d'oli d'oliva i quan estigui calent, afegim els alls picats i els bitxos opcionalment. Saltegem a foc mitjà-baix fins que l'all comenci a daurar-se.
  5. Combina ingredients: Un cop l'all estigui daurat, afegim el bròquil a la paella i saltem tot junt durant uns minuts. Després, incorporem els macarrons i barregem bé perquè s'integrin tots els sabors. Si veieu que la barreja està molt seca, podeu afegir una mica de l'aigua de cocció que havíem reservat.Últims tocs: Finalment, condimentem amb sal i pebre al gust i afegim una mica de formatge parmesà ratllat. Ho remenem tot perquè el formatge es fongui i servim calent. Ja nomé queda disfrutar d’aquest plat de macarrons amb bròquil.

Consells i trucs per cuinar els macarrons amb bròquil

Si prefereixes que el bròquil quedi més suau , pots afegir-lo als macarrons una mica abans, perquè es cuini una mica més amb la calor de la pasta.

Si voleu donar-li un toc extra de sabor , podeu afegir una mica de mantega juntament amb l'oli d'oliva quan estiguis saltant l'all.

Recordeu que sempre podeu ajustar les quantitats dels ingredients segons el vostre gust personal o les necessitats dietètiques.

imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: