ous farcits de tonyina

Recepta d’ous farcits de tonyina

Els ous farcits són una recepta molt fàcil de fer i estan exquisits. Poden servir com a plat principal, ja que omplen molt, però normalment es serveixen com aperitiu . Són perfectes per quan tenim visita a casa.

Hi ha moltes variants. Es poden ficar molts ingredients diferents però després de provar diferents receptes aquesta és la que personalment m’ha agradat més.

Si t’agraden les receptes que incorporan ous, aleshores no et pots perdre els ous ferrats o la truita de patates .

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Truita de patates

Truita de patates

Truita de carbassó

Truita de carbassó

Ous ferrats o fregits

Ous ferrats

Truita carxofes, com preparar-la ja siguin congelades o fresques

Truita de carxofes

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer ous farcits de tonyina pas a pas

  1. En una cassola, col·loquem els ous i els cobrim amb aigua freda. Portem l'aigua a bullir i deixem que els ous es cuinin durant uns 10 minuts, fins a aconseguir una textura ferma a la clara i un rovell ben cuit.
  2. Passats els 10 minuts, traiem els ous de l'aigua calenta i els submergim en aigua freda per aturar la cocció. Un cop els ous estiguin freds, els pelem amb cura i els tallem per la meitat en sentit longitudinal. Treiem els rovells i els col·loquem en un recipient apart.
  3. En un altre recipient, barregem els rovells d'ou amb la tonyina escorreguda, el tomàquet tallat, les olives tallades i la maionesa. Afegim sal i pebre al gust i removem fins a obtenir una barreja homogènia.
  4. Omplim cada meitat d'ou amb la barreja de tonyina i tomàquet. Si desitgem una presentació més sofisticada, podem utilitzar una mànega pastissera.
  5. Ara ja només ens queda decorar una mica els ous farcits. Tallem les olives negres per la meitat. Afegim una mica de pebre vermell dolç per sobre el farciment i afegim les meitats d’oliva negre (com la foto d’adalt).
  6. Finalment, escampem una mica de julivert fresc tallat sobre els ous farcits per afegir un toc de frescor i color.
  7. Ja només ens queda gaudir d’aquest exquisit aperitiu!
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: