pastís de formatge philadelphia amb galeta al forn, descobreix com preparar el millor del món

Recepta casolana de pastís de formatge Philadelphia

Busques una recepta de pastís de formatge cremosa que no sigui el típic cheesecake? Ets al lloc adequat. Aquest pastís de formatge destaca per la seva textura extremadament suau i cremosa, ideal per als amants de les postres que volen alguna cosa més que el pastís de formatge tradicional.

Amb aquesta recepta, aconseguiràs un pastís que es desfà a la boca, i si t'animes, pots donar-li un toc especial amb una coberta de melmelada de mores , que afegeix un contrast afruitat perfecte per equilibrar el seu intens sabor de formatge.

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Pa de pessic sense gluten esponjós amb iogurt, descobreix com fer-ho perquè sigui igual que el tradicional

Pa de pessic sense gluten

Melindros, la recepta perfecta per acompanyar la xocolata calenta

Melindros

Panellets de coco

Panellets de coco

Melmelada de figues

Melmelada de figues

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer pastís de formatge Philadelphia al forn

  1. Comencem triturant les galetes. Podem fer servir un processador d'aliments o col·locar-les en una bossa de plàstic resistent i picar-les amb un corró fins que quedin ben esmicolades.
  2. A continuació, fonem la mantega. Podem fer-ho al microones a baixa potència o al bany maria. És important que no la sobreescalfem, només volem que es fongui.
  3. Barregem la mantega fosa amb les galetes triturades. Remenem bé fins que les galetes absorbeixin tota la mantega i obtinguem una barreja amb una textura similar a la sorra humida.
  4. Agafem un motlle desmuntable i cobrim la base amb la barreja de galetes i mantega, pressionant bé amb una cullera o amb les mans perquè quedi una capa uniforme i compacta.
  5. Reservem el motlle a la nevera durant aproximadament 30 minuts, perquè la base es refredi i s'endureixi.
  6. Mentre la base es refreda, ratllem el formatge curat. Fem servir un ratllador fi perquè s'integri millor a la barreja.
  7. En una cassola, aboquem la nata líquida i hi afegim el formatge ratllat. Portem la cassola al foc i deixem que la barreja s'escalfi a foc mitjà, remenant perquè el formatge es fongui i s'infusioni bé amb la nata. No ha d'arribar a bullir, només volem escalfar la barreja prou perquè els sabors es barregin.
  8. Quan la nata hagi agafat el sabor del formatge, retirem la cassola del foc i deixem que la barreja es temperi a temperatura ambient.
  9. Mentrestant, en un bol gran, batem el formatge crema tipus Philadelphia fins que estigui suau i cremós. Podem fer servir unes varetes manuals o una batedora elèctrica a baixa velocitat per evitar que es formin grumolls.
  10. A poc a poc, afegim la barreja de nata i formatge curat al formatge crema, batent constantment per assegurar-nos que tot quedi ben incorporat i sense grumolls.
  11. Després, afegim el sucre i continuem batent fins que es dissolgui del tot i obtinguem una crema homogènia.
  12. Tot seguit, incorporem els ous. És important batre fins que la barreja estigui completament uniforme i sense grumolls.
  13. Traiem el motlle amb la base de galetes de la nevera.
  14. Aboquem amb compte la barreja de formatge sobre la base de galetes.
  15. Preescalfem el forn a 180ºC. És important que el forn estigui ben calent abans d'introduir el pastís perquè es cuini de manera uniforme.
  16. Col·loquem el pastís a la reixeta del forn, a una alçada mitjana, i el fornejem durant uns 45 minuts. El temps pot variar segons el tipus de forn, per la qual cosa recomanem vigilar el pastís a partir dels 35 minuts. El pastís estarà a punt quan les vores estiguin daurades i el centre encara es vegi tremolós. Si vols que el pastís de formatge et quedi menys quallat, només has de reduir uns minuts el temps de cocció. Si la prefereixes més ferma, la pots augmentar una mica.
  17. Encara que veiem que el pastís tremola una mica al centre en sacsejar lleugerament el motlle, no hem de preocupar-nos, ja que acabarà de quallar mentre es refreda.
  18. Un cop enfornat, deixem reposar el pastís a temperatura ambient durant unes hores, fins que estigui completament fred.
com fer pastis de formatge philadelphia
pastis de formatge philadelphia pas a pas
procediment per fer pastis de formatge philadelphia
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: