arròs a la cassola

Recepta d’arròs a la cassola amb conill

Un dels plats que recordo més que em preparava la meva àvia quan era petit és l'arròs caldós amb conill. La carn del conill és molt saludable ja que conté una quantitat molt baixa de greixos insaturats mentre aporta un gran nombre de proteïnes al nostre cos.

És una recepta increïblement senzilla de preparar. El més important és que durant els 20 minuts finals d'espera ens assegurem que l'arròs no queda sense caldo i que no passa. A mi m'agrada l'arròs més aviat dur, però això és qüestió de gustos.

Si t’agrada l’arròs aleshores has de provar la nostra recepta de risotto de pera i pernil o l’arròs negre.

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Risotto de pera i pernil

Risotto de pera i pernil

Arròs negre

Arròs negre

Arròs al forn, la recepta tradicional valenciana que no et pots perdre

Arròs al forn

Pollastre amb bolets i arròs, la recepta perfecta per a un dissabte de tardor

Pollastre amb bolets

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer arròs a la cassola pas a pas

  1. El primer pas és tallar el conill a trossos mitjans. Posem una mica de sal i opcionalment una mica de pebre negre.
  2. Piquem els 2 grans d'all. Rentem bé el pebrot verd i vermell, els obrim per la meitat i li traiem les llavors. Tallem a trossos petits els pebrots.
  3. En una cassola hi posem una mica d'oli d'oliva i ho deixem escalfar. Hi afegim els pebrots tallats, els trossos d'all i les peces de conill. Deixem cuinar uns minuts fins que el conill comenci a daurar-se.
  4. Quan el conill comenci a daurar-se i els alls i el pebrot comencin a estar cuinats afegim els 250 grams de tomàquet triturat.
  5. Afegim mig litre de brou de pollastre dins l'arròs. Opcionalment podem fer servir també brou de verdures o de carn. En aquest punt afegim també la branca de farigola i les fulles de llorer. Deixem cuinar a foc mitjà uns 20 minuts.
  6. Passat aquest temps, comprovem l'estat de l'arròs. És important que si durant els 20 minuts l'arròs queda sec, hi afegim una mica més de brou.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: