
- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de llimonada a l'estil americà
Avui toca més llimonada. Però la d’avui es prepara una mica diferent. Ho farem a l’estil americà on primer es cuina un xarop fet a base d’aigua i sucre i després, un cop fred, s’afegeix el suc de les llimones.
Nosaltres també li hem afegit suc d’una llima pero no és necessari. Amb aquests ingredients, una mica d’aigua i glaçons farem una llimonada americana ben fresqueta, perfecta per passar la horrible calor d’estiu.
Si t’agraden les llimonades aleshores no et pots perdre la llimonada de fruits vermells , la llimonada de mango o la llimonada casolana tradicional.
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer llimonada americana pas a pas
- Comencem amb la preparació del xarop de sucre. En una cassola, combinem 100 grams de sucre i 200 ml d'aigua i escalfem a foc mitjà fins que bulli.
- En aquest punt afegim les pells de la lima i les llimones. Continuen escalfant fins que el sucre es dissolgui completament. Un cop bulli, apaguem el foc i deixem que el xarop es refredi, ja que serà el component dolç que afegirem més endavant a la llimonada.
- Seguidament, passem a exprimir el suc de les llimones i la llima. Ens assegurem d'obtenir tot el suc d'aquestes fruites cítriques i, si volem evitar les llavors i la polpa, podem colar el suc.
- En una gerra gran, barregem el xarop de sucre que hem preparat amb el suc de llimona i lima. Amb compte, anem afegint 600 mil·lilitres d'aigua freda i remenant bé per assegurar-nos que tots els ingredients s'integrin a la perfecció. Agreguem els glaçons de gel.
- Provem un glop i si cal, l’ajustem amb una mica més de sucre. Deixem la gerra a la nevera almenys 30 minuts per a que estigui ben fresqueta.
- Ara ja només queda servir-la en gots. Podem posar rodanxes de llimona com a guarnició i unes fulles de menta.
