- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de sopa de síndria per l’estiu
La sopa de síndria és una de les receptes d’estiu que més m’agraden. La síndria és una fruita que té molts beneficis per la salut. A més, conté una gran quantitat d’aigua que és perfecta per hidratar-nos.
Aquesta recepta és bastant similar al gaspatxo de síndria pero conté menys ingredients. També et recomano que provis el gaspatxo de meló . Segur que t’encantarà!
És molt sencilla de preparar. La part més important és deixar-la refredar suficientment temps a la nevera per poder-la prendre ben fresqueta.
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com preparar sopa de síndria amb tomàquet i fulles d’alfàbrega
- Podem preparar la sopa amb els tomàquets amb o sense pell. Si triem sense pell, posem aigua a escalfar, fem una creu a la part de dalt dels tomàquets i els deixem 35 segons.
- Seguidament els traiem, els pelem i els reservem per preparar la sopa de síndria. Si volem fer-los amb pell ens saltem el pas anterior.
- A continuació, pelem la síndria. És important intentar treure totes les llavors ja que no és agradable trobar-les mentre gaudim de la sopa freda de síndria.
- Posem tots els ingredients (tomàquets i síndria) al got de la batedora. Afegim 3 fulles d’alfàbrega, una mica de sal i un raig d’oli d’oliva. Batim tots uns quants segons fins que quedi una barreja més o menys homogènia.
- Un cop haguem fet la sopa de síndria només quedar deixar-la refredar a la nevera 1-2 hores. Quan emplatem podem posar de decoració les altres 2 fulles d’alfàbrega.
- Servim i ja podem gaudir d’aquesta sopa freda de síndria i tomàquet, perfecta per passar la calor a l’estiu!