massa de pizza, la recepta original italiana

Recepta de massa de pizza esponjosa

Preparar massa de pizza des de zero pot semblar una tasca complicada, però t'asseguro que és més fàcil del que penses i que el resultat és increïblement gratificant. La clau és trobar l'equilibri perfecte entre els ingredients bàsics: farina, aigua, llevat i sal. Amb aquesta combinació simple, podeu crear una base que transformarà la vostra experiència de menjar pizza.

Fer la teva pròpia massa no només permet personalitzar el gruix i la textura segons les teves preferències, sinó que també et dóna el control total sobre els sabors.

A més, la satisfacció d'estirar la teva pròpia massa i olorar l'aroma de la pizza acabada de fer a la teva cuina és incomparable.

Pots preparar algunes de les nostres delicioses pizzes casolanes com la pizza de carbassa , la pizza 4 formatges , la pizza barbacoa o la pizza de pepperoni .

Continua llegint per descobrir com pots dominar l'art de fer massa de pizza, i prepara't per impressionar la teva família i amics amb les teves habilitats culinàries.

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Pizza quatre formatges, com fer una autèntica pizza 4 formatges

Pizza quatre formatges

Pizza de tonyina i ceba, l'autèntica pizza italiana

Pizza de tonyina

Canelons a la catalana o de Sant Esteve, la recepta de Nadal per sorprendre els convidats el 26 de desembre

Canelons a la catalana

Fideus a la cassola de la iaia, recepta tradicional de la gastronomia catalana

Fideus a la cassola

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer massa de pizza pas a pas

  1. Comencem dissolent el llevat fresc de forner a l'aigua tèbia. Deixem que la barreja reposi durant uns 5 minuts fins que comenci a formar una lleugera escuma.
  2. En un bol gran, barregem la farina de força i la sal, tot preparant l'entorn per a la nostra massa.
  3. Hi afegim la barreja de llevat i aigua juntament amb l'oli d'oliva a la farina. Fem servir una cullera de fusta per barrejar bé tots els ingredients fins que comencin a integrar-se.
  4. Bolquem la massa sobre una superfície enfarinada i comencem a pastar. Ens dediquem a aquest procés durant uns 10 minuts, o fins que la massa es torni suau i elàstica. Si la massa està molt enganxosa, podem afegir una mica més de farina, però just el necessari per manejar-la sense que s'assequi.
  5. Col·loquem la massa en un bol greixat amb una mica d'oli, cobrim amb un drap humit i deixem que es reposi en un lloc càlid. Esperem fins que la massa hagi duplicat la seva mida, cosa que prendrà al voltant de 2 hores.
  6. Quan la massa ha crescut adequadament, la dividim segons necessitem, ja sigui en dues parts per a pizzes mitjanes o la deixem sencera per a una gran.
  7. Estirem cada porció de massa en una superfície lleugerament enfarinada fins a assolir el gruix i la mida desitjats. Podem guardar un tros al congelador o fer-la servir directament per preparar una deliciosa pizza casolana.
com fer masa de pizza pas a pas
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: