- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de massa de pizza esponjosa
Preparar massa de pizza des de zero pot semblar una tasca complicada, però t'asseguro que és més fàcil del que penses i que el resultat és increïblement gratificant. La clau és trobar l'equilibri perfecte entre els ingredients bàsics: farina, aigua, llevat i sal. Amb aquesta combinació simple, podeu crear una base que transformarà la vostra experiència de menjar pizza.
Fer la teva pròpia massa no només permet personalitzar el gruix i la textura segons les teves preferències, sinó que també et dóna el control total sobre els sabors.
A més, la satisfacció d'estirar la teva pròpia massa i olorar l'aroma de la pizza acabada de fer a la teva cuina és incomparable.
Pots preparar algunes de les nostres delicioses pizzes casolanes com la pizza de carbassa , la pizza 4 formatges , la pizza barbacoa o la pizza de pepperoni .
Continua llegint per descobrir com pots dominar l'art de fer massa de pizza, i prepara't per impressionar la teva família i amics amb les teves habilitats culinàries.
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer massa de pizza pas a pas
- Comencem dissolent el llevat fresc de forner a l'aigua tèbia. Deixem que la barreja reposi durant uns 5 minuts fins que comenci a formar una lleugera escuma.
- En un bol gran, barregem la farina de força i la sal, tot preparant l'entorn per a la nostra massa.
- Hi afegim la barreja de llevat i aigua juntament amb l'oli d'oliva a la farina. Fem servir una cullera de fusta per barrejar bé tots els ingredients fins que comencin a integrar-se.
- Bolquem la massa sobre una superfície enfarinada i comencem a pastar. Ens dediquem a aquest procés durant uns 10 minuts, o fins que la massa es torni suau i elàstica. Si la massa està molt enganxosa, podem afegir una mica més de farina, però just el necessari per manejar-la sense que s'assequi.
- Col·loquem la massa en un bol greixat amb una mica d'oli, cobrim amb un drap humit i deixem que es reposi en un lloc càlid. Esperem fins que la massa hagi duplicat la seva mida, cosa que prendrà al voltant de 2 hores.
- Quan la massa ha crescut adequadament, la dividim segons necessitem, ja sigui en dues parts per a pizzes mitjanes o la deixem sencera per a una gran.
- Estirem cada porció de massa en una superfície lleugerament enfarinada fins a assolir el gruix i la mida desitjats. Podem guardar un tros al congelador o fer-la servir directament per preparar una deliciosa pizza casolana.