- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de pebrots de Padró fregits
Diuen que els pebrots de Padró alguns piquen i d’altres no . Sincerament mai he trobat cap que piques. Tot i així estan boníssims fregidets i amb una miqueta de sal gruixuda.
Sempre que preparo algún plat de carn l’acompanyo amb uns pebrotets de Padró . També m’encanta ficar-los pel pica pica quan convido amics o familiars a menjar a casa.
És un plat molt fàcil de preparar . Simplement s’han de fregir, treure l’oli sobrant i posar sal gruixuda per sobre. Has vist que senzill?
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com preparar els millors pebrots de Padró
- El primer pas és rentar bé els pebrotets. És important secar-los bé per a que no salti quan els posem a fregir amb l’oli.
- En una paella posem abundant oli i deixem escalfar a foc mitjà.
- Un cop l’oli estigui calent afegim els pebrots de Padró. Han de quedar una mica submergits en l’oli per a que es fregeixin bé. És recomanable tapar la paella amb una tapa.
- Esperem uns minuts. És important anar-los controlant per a que no es cremin. Un cop comencin a tenir un color torradet els traiem de la paella i els posem en un paper absorbent per eliminar l’excés d’oli i reduir les calories de la recepta.
- Afegim sal gruixuda per sobre i ja podem servir-los. A mi m’encanta sempre posar-los com acompanyament d’algun plat de carn o com a pica pica abans d’un menjar.