
- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de rovellons a la planxa
Aquest matí he anat a collir rovellons i com no podia ser d’altre forma, els hem cuinat a la planxa per dinar. Normalment m’agrada acompanyar-los amb algun tipos de carn i una mica de vi.
Aquesta recepta és molt fàcil de preparar. La tindràs llesta amb menys de 10 minuts. Només cal picar una mica d’all i julivert i posar-los a una font antiadherent per cuinar a la planxa durant uns minuts.
Si t’agraden les receptes amb bolets no et pots perdre el nostre plat de vedella amb bolets . A més et deixo alguns plats també típics de tardor: pastís de carbassa , castanyes al forn o moniato al forn .
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com preparar els millors rovellons a la planxa
- El primer pas és eliminar les parts que tinguin mal aspecte dels rovellons. Podem anar traient-les una per una utilizan un ganivet. També és recomanable treure les parts més dures del tall del bolet.
- Rentem una mica els rovellons per treure les impureses que puguin tenir. És important no rentar-los molta estona ja que poden perdre una mica el sabor.
- Agafem els grans d'all i els piquem a trossets ben petits. Fem el mateix amb el julivert. Reservem.
- Agafem una paella antiadherent, fiquem un rajolí d’oli i deixem escalfar.
- Un cop l’oli estigui calent afegim els rovellons i deixem cuinar uns 3 minuts a foc mitjà.
- Passat aquest temps donem la volta als rovellons i deixem 3 minuts més.
- Posem l’all i el julivert, afegim una mica de sal i deixem 3 minuts més.
- Els traiem de la paella i ja els podem servir i disfrutar d’uns bons bolets de tardor.