Recepta de rap al forn

Avui et porto al blog de receptes un plat que no només és deliciós, sinó que també és una opció molt saludable per sopar o dinar.

El rap és un peix molt apreciat per la seva textura ferma i sabor suau. A més, és ric en proteïnes i omega-3, nutrients que són essencials per al bon funcionament del nostre organisme.

El rap s'acompanya amb patates i una barreja de ceba i tomàquet que dona una combinació de sabor exquisita. A més, la preparació és molt senzilla i no requereix gaire temps ni esforç. És perfecta per aquells dies que ens fa mandra cuinar.

Si t’agraden les receptes de peix al forn no et pots perdre el nostre plat de bacallà al forn , el turbot al forn o la recepta d’orada al forn .

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Popets amb ceba i tomàquet

Popets amb ceba

Empedrat de bacallà

Empedrat de bacallà

Lluç amb salsa verda i cloïsses

Lluç amb salsa verda

Orada al forn amb patates, la recepta de peix blanc que t’encantarà

Orada al forn

Ingredients

Descargar llista compra

Com preparar rap al forn amb patates i ceba

  1. El primer que farem es preescalfar el forn a uns 180-200 graus. D’aquesta forma, quan acabem de preparar el menjar, ja estarà llest per cuinar el rap.
  2. Pel·lem i tallem les patates en rodanxes fines. Posem les rodanxes de patata en una safata pel forn i les condimentem amb una mica d'oli d'oliva, sal i pebre al gust. Posem la safata al forn i deixem coure les patates durant uns 15-20 minuts.
  3. Mentre es couen les patates, pelem i piquem la ceba. També pelem i tallem els tomàquets en trossets petits.
  4. En una paella, escalfem una mica d'oli d'oliva i sofregim la ceba fins que comenci a estar transparent. Afegim els trossos de tomàquet i deixem coure durant uns 5-10 minuts fins que els tomàquets quedin desfets.
  5. Un cop les patates estiguin llestes, retirem la safata del forn i col·loquem els filets de rap sobre les patates. Salpebrem els filets de peix al gust.
  6. Abans de posar el rap al forn, cobrim els filets amb la barreja de ceba i tomàquet que hem preparat a la paella. També podem afegir herbes aromàtiques al gust.
  7. Posem la safata al forn i deixem fer durant uns 20-25 minuts fins que el rap estigui ben cuinat.
  8. Un cop llest, retirem la safata del forn i deixem reposar el plat durant uns minuts abans de servir.
  9. Ja només queda servir i disfrutar d’aquest exquisit plat de rap al forn amb patates, ceba i tomàquet.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: