- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta d'amanida de mango
Les amanides són plats molt fàcils de preparar i que aporten molts nutrients i vitamines. L'amanida d'avui està feta a base d'una fruita tropical, el mango. Aquesta fruita té un sabor que m'encanta i em sorprèn que encara hi ha molta gent del meu país que no l'ha provat mai.
L'altre dia van venir uns amics a dinar a casa i com entrants vaig preparar una amanida de mango amb fruits secs i un amaniment de suc de llimona. ¡Van quedar encantats! Ningú d'ells havia provat aquesta fruita tropical.
Els ingredients que hi ha en aquesta recepta no són imprescindibles. Pots canviar ingredients per altres o afegir-ne més. Mentre posem el seu ingredient principal, el mango, la resta és de lliure elecció. Posa aquestes hortalisses, verdures i fruits secs que més et vinguin de gust. Fins i tot pots provar amb diferents amaniments!
Si ets fan de les amanides no et pots perdre la nostra amanida d’alvocat i salmó o la nostra recepta d'amanida d'arròs amb pollastre .
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer amanida de mango
- El primer plat per preparar una fresca amanida de mango és agafar un bol per amanides on afegirem tots els ingredients.
- Tallem la ceba morada en juliana o bé la piquem. Reservem.
- Pelem el mango i el tallem a trossets petits. Guardem.
- Afegim a la enciamera els canonges, l'enciam i els espinacs creant una base de fulles en l'amanida.
- Seguidament afegim la ceba que acabem de tallar i els trossets de mango els quals li afegiran el toc tropical a la nostra recepta.
- Posem unes nous i amanim al gust amb oli, sal i pebre. Opcionalment podem amanir l'amanida de mango amb una mica de suc de llimona.
- Ja tenim aquesta senzilla amanida amb mànec preparada i llesta per gaudir-la.