amanida de pop gurmet, una amanida perfecta d'estiu amb gust de mar

Recepta d'amanida de pop gurmet

Avui porto una recepta d'amanida nova: l'amanida de pop. És estiu, i en aquestes dates m'agrada preparar menjars frescos i lleugers.

El pop és un ingredient versàtil i nutritiu, conegut per la textura tendra. És una excel·lent font de proteïnes magres, vitamines del grup B, i minerals com el zinc, ferro i magnesi, cosa que el converteix en un aliment ideal per a una dieta equilibrada i saludable.

Aquesta amanida combina la suavitat del pop amb la frescor dels tomàquets i l'enciam, tot amanit amb el cítric de la llimona. És una recepta senzilla perfecta per a un menjar lleuger o com a entrant.

En ser una amanida pots afegir els ingredients que més t'agradin com a olives negres, ceba vermella a rodanxes fines o fins i tot una mica de pebrot vermell rostit.

En aquest article us mostro una opció però podeu afegir tots els ingredients que us agradin i provar diferents variants.

Si t’agraden les amanides no et pots perdre l'amanida de patata , l'amanida catalana o l'amanida de pasta .

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Amanida d'arròs

Amanida d'arròs

Amanida de figues amb formatge de cabra i nous, una recepta de tardor ideal per gaudir d’aquest fruit

Amanida de figues

Amanida de cigrons amb alvocat, tonyina i ou, la recepta perfecta per l’estiu

Amanida de cigrons

Amanida de patata, recepta freda d’estiu

Amanida de patata

Ingredientes

Descargar llista compra

Com fer amanida de pop

  1. Netegem bé el pop sota aigua freda, retirant les vísceres, ulls i bec si no està net.
  2. En una olla gran amb aigua bullint, coeu el pop durant uns 40-50 minuts o fins que estigui tendre. Podem afegir una fulla de llorer i uns grans de pebre a l'aigua per donar-li més gust.
  3. Un cop cuit, traiem el pop de l'aigua i deixem que es refredi. Després, ho tallem a trossos petits oa rodanxes.
  4. Rentem bé els tomàquets i els tallem a les galledes petites oa rodanxes, segons preferim.
  5. Rentem bé l'enciam i l'escorreu. La tallem a trossos o esqueixem les fulles amb les mans a trossos de la mida d'un mos.
  6. En un bol gran, col·loquem l'enciam tallat.
  7. Hi afegim els trossos de pop i els tomàquets tallats.
  8. Espremem el suc de la llimona sobre l'amanida.
  9. Amanim amb un raig d'oli d'oliva verge extra.
  10. Salpebrem al gust.
  11. Barregem tot amb compte perquè els ingredients es combinin bé.
  12. Si volem, podem empolvorar una mica de julivert fresc picat per sobre per donar-li un toc de color i frescor.
  13. Servim immediatament i gaudim d'aquesta fresca i saludable amanida de pop.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: