- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de batut de préssec amb pera
Avui porto al blog de receptes un batut exquisit i refrescant no gaire popular: el batut de préssec i pera. En un altre article tenim la recepta de batut de préssec (sense pera).
Aquestes darreres setmanes d'estiu he estat provant i experimentant amb tota mena de batuts, agafant les fruites que tenia a la nevera i barrejant-les per veure quin era el resultat.
Mai no havia provat la barreja de pera i préssec i sincerament, estava molt bo!
Per aquesta raó he decidit compartir-la al meu blog de cuina, perquè també tu puguis preparar-ho i compartir-ho amb amics i familiars.
Com la majoria de batuts, aquest també és molt fàcil de preparar. Tallem la fruita, la tirem al got de la batedora, hi afegim una mica de llet i gel i ho barregem tot.
En aquesta recepta no cal ni pelar la fruita així que la mandra no és una excusa per no preparar aquest batut.
Si t'agraden els batuts, smoothies o liquats no et pots perdre el nostre batut de prunes , el nostre deliciós batut de plàtan i kiwi o el batut de iogurt a l'estil indi, el lassi de mango .
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer batut de préssec i pera
- El primer pas és rentar les peces de fruita que utilitzarem, en aquest cas les peres i el préssec. És important rentar molt bé ja que no les pelarem, les triturarem amb la pell.
- Seguidament traiem l'os del préssec i el cor de les peres. Tallem la fruita a trossos mitjans.
- Introduïm els trossos de fruita dins de la batedora i afegim els 100 ml de llet de vaca.
- Batem tots els ingredients durant uns segons fins que quedi una barreja homogènia.
- Afegim els glaçons de gel i tornem a triturar-ho tot junt durant uns segons més, fins que el gel s'hagi barrejat completament amb la resta d'ingredients.
- Servim en dos gots i empolvorem una mica de canyella per sobre del batut de préssec i pera.
- Opcionalment podem deixar-ho al congelador o nevera durant una estona per prendre'l ben fred.
- Ja només ens queda gaudir d'un exquisit batut de pera i préssec perfecte per alleujar la calor d'estiu!