- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta americana de pizza pepperoni
Recordo que les 2 vegades que he estat als Estats Units, la pizza més famosa era la pizza de pepperoni. A totes les pizzeries del país podies veure la de pepperoni com a primera opció.
M'encanta aquesta recepta ja que és super fàcil de fer, amb pocs ingredients, però aquesta boníssima. El truc és triar un bon pepperoni i si vius a Espanya és complicat trobar-lo.
Jo ho compro al Mercadona però en altres supermercats no venen aquest tipus d'embotits. Si tens lopció de comprar pepperoni has de provar aquesta pizza.
La massa la pots comprar o la pots fer tu. Si tens temps et recomano que la facis. No és difícil, però pren temps, ja que cal deixar reposar.
Moltes vegades arriba divendres i no hem tingut temps de res. En aquest cas pots comprar una massa ja feta al supermercat. Està boníssima igualment.
A mi m'agrada acompanyar-la de Lambrusco Frizzante però la pots menjar amb un altre tipus de vi o una cervesa artesanal negra o tipus IPA.
Per cert, si no has pogut trobar pepperoni no et preocupis. Pots tastar la nostra deliciosa pizza barbacoa , la pizza 4 formatges o l'exquisida pizza d'albergínia amb mel i nous .
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer una pizza pepperoni pas a pas
- Comencem preescalfant el forn a 220°C, assegurant-nos que estigui ben calent abans d'introduir la pizza.
- Mentre el forn s'escalfa, preparem la base de la nostra pizza. Si voleu, podem pinzellar les vores de la massa amb una mica d'oli d'oliva; això ajudarà que les vores es daurin i quedin més cruixents.
- Estenem el tomàquet fregit sobre la massa, cobrint uniformement però deixant una petita vora sense salsa al voltant. És important distribuir la salsa regularment perquè cada tros tingui la mateixa quantitat d'ingredients.
- Escampem el formatge mozzarella ratllat sobre el tomàquet fregit. Podem ajustar la quantitat de formatge al gust, però assegurant-nos de cobrir tota la superfície perquè la pizza quedi ben sucosa.
- Després, distribuïm les rodanxes de pepperoni sobre el formatge. Aquí podem ser generosos i assegurar-nos que hi ha prou pepperoni a cada porció de la pizza.
- Abans de ficar la pizza al forn, empolvorem una mica d'orenga seca per sobre per afegir un toc addicional de sabor. Si ens agraden els sabors més intensos, també podem afegir una mica de xili en fulles en aquest punt.
- Col·loquem la pizza al forn i la fornejem per uns 12-15 minuts. Cal vigilar la pizza mentre es cuina, ja que el temps exacte pot variar segons el forn.
- Sabrem que la pizza està a punt quan el formatge estigui completament fos, i les vores de la massa daurades.
- Un cop llesta, retirem la pizza del forn i, si volem, podem decorar amb unes fulles d'alfàbrega fresca per afegir un toc de color.
- Finalment, tallem la pizza a porcions i la servim calenta, idealment acompanyada d'un bon Lambrusco.