albergínia arrebossada a la cervesa

Recepta d’albergínia arrebossada a la cervesa

La recepta tradicional d’albergínia arrebossada es fa amb ou i farina. No obstant, avui hem volgut ser una mica atrevits i hem fet una variant d’aquest plat: albergínia arrebossada amb cervesa.

Personalment, m’agrada més que la recepta clàssica. És cert que m’encanta la cervesa però de veritat que la mescla d’albergínia, farina i cervesa queda deliciosa.

No m'enrotllo més, només dir-te que si t’agraden les receptes amb albergínia aleshores has de tastar les albergínies farcides de verdures.

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Ous farcits de tonyina

Ous farcits

Carxofes al forn, la forma més senzilla i saludable de preparar aquesta hortalissa

Carxofes al forn

Seitons en vinagre

Seitons en vinagre

Crispetes de blat de moro

Crispetes

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer albergínia arrebossada amb cervesa

  1. Rentem i tallem l’albergínia a rodanxes de mig centímetre aproximadament. Posem sal per sobre i esperem mitja hora perquè elimini els sucs que li donen amargor. Durant aquest temps aprofita per posar la cervesa al congelador si no la tens freda.
  2. Passat aquest temps, assequem l’aigua que ha tret l’albergínia amb paper absorbent.
  3. En un plat fons afegim els 150 grams de farina i la cervesa freda. Remenem per fer una massa homogènia i una mica consistent.
  4. Afegim una mica de sal i pebre i barregem tot bé.
  5. Passem les rodanxes d’albergínia per la massa de farina i cervesa que acabem de preparar.
  6. En una paella afegim oli i deixem escalfar sense que arribi a fumejar. Preparem un plat amb paper de cuina absorbent on deixarem les rodanxes d’albergínia un cop cuinades.
  7. Un cop l’oli estigui calent, fregim les rodanxes d’albergínia. Un cop daurades las traiem i les fiquem al plat amb el paper absorbent.
com fer alberginia arrebossada pas a pas
procediment per fer alberginia arrebossada
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: