- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta d’albergínia arrebossada a la cervesa
La recepta tradicional d’albergínia arrebossada es fa amb ou i farina. No obstant, avui hem volgut ser una mica atrevits i hem fet una variant d’aquest plat: albergínia arrebossada amb cervesa.
Personalment, m’agrada més que la recepta clàssica. És cert que m’encanta la cervesa però de veritat que la mescla d’albergínia, farina i cervesa queda deliciosa.
No m'enrotllo més, només dir-te que si t’agraden les receptes amb albergínia aleshores has de tastar les albergínies farcides de verdures.
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer albergínia arrebossada amb cervesa
- Rentem i tallem l’albergínia a rodanxes de mig centímetre aproximadament. Posem sal per sobre i esperem mitja hora perquè elimini els sucs que li donen amargor. Durant aquest temps aprofita per posar la cervesa al congelador si no la tens freda.
- Passat aquest temps, assequem l’aigua que ha tret l’albergínia amb paper absorbent.
- En un plat fons afegim els 150 grams de farina i la cervesa freda. Remenem per fer una massa homogènia i una mica consistent.
- Afegim una mica de sal i pebre i barregem tot bé.
- Passem les rodanxes d’albergínia per la massa de farina i cervesa que acabem de preparar.
- En una paella afegim oli i deixem escalfar sense que arribi a fumejar. Preparem un plat amb paper de cuina absorbent on deixarem les rodanxes d’albergínia un cop cuinades.
- Un cop l’oli estigui calent, fregim les rodanxes d’albergínia. Un cop daurades las traiem i les fiquem al plat amb el paper absorbent.