crispetes de blat de moro

Recepta casolana de crispetes de blat de moro

Les crispetes de blat de moro són un snack deliciós i versàtil que ha delectat persones de totes les edats durant segles. Originàries de les Amèriques, les crispetes van ser consumides per les antigues civilitzacions mesoamericanes molt abans de l'arribada dels europeus. Avui dia, aquestes cruixents delícies són apreciades a tot el món com un aperitiu saborós, perfecte per gaudir en una tarda de cinema a casa o al cinema. Ja sigui salades o dolces, amb mantega, xocolata o caramel, les crispetes de blat de moro ofereixen una àmplia varietat d'opcions per satisfer tots els gustos.

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Patates al forn, el millor acompanyament per plats de carn i peix

Patates al forn

Coca de Trampó amb massa de cervesa

Coca de Trampó

Iuca al forn

Iuca al forn

Rovellons a la planxa

Rovellons a la planxa

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer crispetes de blat de moro

  1. En una olla gran, aboquem els 30 mil·lilitres d'oli de gira-sol i ho escalfem a foc mitjà-alt.
  2. Afegim els 100 grams de blat de moro per a crispetes a l'oli calent i ho remenem per assegurar-nos que tots els grans estiguin coberts d'oli.
  3. Tapem l'olla i esperem que els grans comencin a fer ‘pop’.
  4. Agitem l'olla ocasionalment perquè els grans de blat de moro es cuinin de manera uniforme.
  5. Quan comencin a fer ‘pop’, reduïm el foc a mig i continuem agitant l'olla.
  6. Mantenim el foc a mig fins que el ritme dels pops disminueixi a un cada més de 4-5 segons, o fins que ja no explotin.
  7. Retirem l'olla del foc amb compte i traiem la tapa.
  8. Posem les crispetes de blat de moro en un bol gran.
  9. Condimentem les crispetes amb sal al gust i, opcionalment, afegim una mica de mantega fosa per donar-los un sabor extra.
  10. Ja només queda gaudir d'unes delicioses crispetes de blat de moro casolanes al costat de la teva pel·lícula favorita o com un saborós snack!
com fer crispetes
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: