conill al ajillo

Recepta fàcil de conill al ajillo

El conill a l'ajillo és un plat ple de sabor, que conté pocs ingredients i que és molt fàcil de preparar. La carn del conill és perfecte per baixar de pes i millorar en salut ja que és una carn magra molt rica en proteines i baixa en grases.

En aquesta recepta t’explicarem tots els ingredients que necesites i el pas a pas per a que puguis preparar el millor conill al ajillo del món.

Si t'agraden els plats de conill aleshores has de provar la recepta de conill al forn o el deliciós conill a la cassola.

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Costella de porc al forn, la recepta de costellam a baixa temperatura per llepar-te els dits

Costelles de porc al forn

Conill amb ceba

Conill amb ceba

Mandonguilles amb bolets: la recepta tradicional que triomfa a la tardor

Mandonguilles amb bolets

Canelons de carn, la recepta de Nadal per a disfrutar amb amics i familiars

Canelons de carn

Ingredients

Descargar llista compra

Com cuinar conill al ajillo pas a pas

  1. En un bol, barregem l'oli d'oliva, el vi blanc, les herbes aromàtiques i la meitat dels alls laminats.
  2. Afegim els trossos de conill i els cobrim amb el marinat. Deixem reposar a la nevera durant almenys dues hores, preferiblement tota la nit.
  3. Escalfem una paella gran a foc mitjà-alçat. Afegim els trossos de conill marinat i els daurem fins que estiguin ben daurats per tots costats. Els retirem i reservem.
  4. A la mateixa paella, afegim la resta dels alls laminats i els sofregim fins que estiguin lleugerament daurats. Tenim cura de no cremar-los.
  5. Tornem a col·locar els trossos de conill a la paella i els barregem amb l'all daurat.
  6. Afegim una mica més de romaní i farigola per ressaltar els aromes.
  7. Posem el vi blanc restant i deixem bullir fins que el líquid es redueixi a la meitat.
  8. Afegim la salsa sobre els trossos de conill i deixem reposar uns minuts abans de servir.
  9. Acompanyem aquest plat amb patates fregides, arròs blanc o una amanida fresca.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: