
- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta fàcil de conill al ajillo
El conill a l'ajillo és un plat ple de sabor, que conté pocs ingredients i que és molt fàcil de preparar. La carn del conill és perfecte per baixar de pes i millorar en salut ja que és una carn magra molt rica en proteines i baixa en grases.
En aquesta recepta t’explicarem tots els ingredients que necesites i el pas a pas per a que puguis preparar el millor conill al ajillo del món.
Si t'agraden els plats de conill aleshores has de provar la recepta de conill al forn o el deliciós conill a la cassola.
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com cuinar conill al ajillo pas a pas
- En un bol, barregem l'oli d'oliva, el vi blanc, les herbes aromàtiques i la meitat dels alls laminats.
- Afegim els trossos de conill i els cobrim amb el marinat. Deixem reposar a la nevera durant almenys dues hores, preferiblement tota la nit.
- Escalfem una paella gran a foc mitjà-alçat. Afegim els trossos de conill marinat i els daurem fins que estiguin ben daurats per tots costats. Els retirem i reservem.
- A la mateixa paella, afegim la resta dels alls laminats i els sofregim fins que estiguin lleugerament daurats. Tenim cura de no cremar-los.
- Tornem a col·locar els trossos de conill a la paella i els barregem amb l'all daurat.
- Afegim una mica més de romaní i farigola per ressaltar els aromes.
- Posem el vi blanc restant i deixem bullir fins que el líquid es redueixi a la meitat.
- Afegim la salsa sobre els trossos de conill i deixem reposar uns minuts abans de servir.
- Acompanyem aquest plat amb patates fregides, arròs blanc o una amanida fresca.