- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta de lluç amb salsa marinera
El lluç a la marinera amb patates és un plat deliciós i tradicional de la cuina costanera. Replet de sabors del mar, combina la frescor del lluç amb una salsa marinera rica i patates tendres.
El lluç és un peix altament valorat pel seu sabor suau i textura delicada. A més, és una font excel·lent de proteïnes, vitamines com la B12, i minerals com el iode i el seleni. Incorporar lluç a la nostra dieta no només satisfà el nostre paladar, sinó que també contribueix a una alimentació saludable.
Si t’agraden les receptes de lluç aleshores has de probar la nostra recepta de lluç al forn.
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Com fer lluç a la marinera pas a pas
- Primer, rentem i pelem les patates, tallant-les a rodanxes gruixudes, i enfarinem lleugerament els filets de lluç per donar-los una textura agradable.
- Tot seguit, en una paella gran amb oli d'oliva, fregim les patates fins que estiguin tendres i les reservem.
- A la mateixa paella, daurem el lluç per ambdós costats i el reservem al costat de les patates.
- Per preparar la salsa marinera, piqueu la ceba i les dents d'all i, a la mateixa paella, sofregiu les verdures fins que estiguin tendres.
- Afegim el vi blanc i deixem reduir, després incorporem el brou de peix i cuinem a foc lent durant uns 10 minuts.
- Incorporem el lluç i les patates a la salsa i cuinem a foc lent durant 10 minuts més fins que tot estigui ben impregnat amb la salsa. Afegim el julivert picat i ajustem la sal i el pebre al gust.
- Finalment, servim el lluç amb les patates i reguem amb la salsa marinera. Ara estem a punt per gaudir d'aquest plat exquisit, ple de tradició i sabor, que segur complaurà tots els nostres convidats. Bon profit!