moniato cruixent en fregidora d'aire o air fryer

Recepta de moniato fregit en fregidora d'aire

Busques una forma ràpida i saludable de gaudir del moniato? La fregidora d'aire és la teva millor amiga! Amb aquesta recepta, obtindràs moniatos cruixents per fora i tendres per dins sense fer servir gaire oli.

El moniato en fregidora d'aire és genial perquè es cuina en un tres i no res i és súper versàtil. Pots tallar-lo a bastons, rodanxes o cubs, i condimentar-lo al teu gust amb sal, pebre, i fins i tot un toc de pebre vermell si t'agrada el picant.

A més, les receptes amb fregidora d’aire són una opció molt més lleugera comparada amb els fregits tradicionals, ideal per acompanyar els teus menjars i gaudir-lo com un snack saludable.

Així que si tens una fregidora d’aire i uns moniatos a mà, estàs a només uns passos de preparar una guarnició que tots estimaran. Anima't i prova aquesta recepta, t'asseguro que no te'n penediràs!

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Calamars en fregidora d'aire

Calamars en fregidora d'aire

Gambes en fregidora d'aire

Gambes en fregidora d'aire

Pollastre en fregidora d'aire, la recepta saludable i saborosa sense (a penes) oli

Pollastre en fregidora d'aire

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer moniato en fregidora d'aire pas a pas

  1. Rentem bé els moniatos i els assequem amb un drap net.
  2. Pelem els moniatos (opcional) i els tallem a bastons o rodanxes d'aproximadament 1 cm de gruix. També es poden tallar a cubs segons la teva preferència.
  3. Col·loquem els moniatos en un bol gran.
  4. Afegim la cullerada d'oli d'oliva i barregem tot bé perquè tots els trossos quedin coberts.
  5. Afegim la sal, el pebre i el pebre vermell (si es fa servir) sobre els moniatos i barregem de nou per distribuir els condiments uniformement.
  6. Preescalfem la fregidora d'aire a 200 ° C durant uns 3-5 minuts.
  7. Col·loquem els moniatos a la cistella de la fregidora d'aire en una sola capa, evitant que se superposin per assegurar una cocció uniforme. És possible que necessitem cuinar en tandes depenent de la mida de la cistella.
  8. Cuinem els moniatos durant 15-20 minuts, sacsejant la cistella a meitat de cocció perquè es cuinin de manera uniforme.
  9. Els moniatos estaran llestos quan estiguin daurats i cruixents per fora, i tendres per dins.
  10. Traiem els moniatos de la fregidora d'aire i els deixem refredar un parell de minuts abans de servir.
  11. Podem acompanyar-los amb la nostra salsa preferida o gaudir-los sols com un deliciós i saludable aperitiu o guarnició.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: