lluç a la planxa amb llimona

Recepta de lluç a la planxa amb llimona

El lluç a la planxa és un plat lleuger i molt ràpid de cuinar. Només et portarà uns minuts a preparar-la. A més, en aquesta recepta marinem el peix amb una mica de llimona el qual ajuda a realçar el sabor del lluç afegint a més vitamines molt beneficioses per al nostre cos.

Aquest peix blanc és conegut per ser una font magra de proteïnes d'alta qualitat, essencials per al desenvolupament i la reparació de teixits. A més, el lluç és ric en àcids grassos omega-3, que tenen beneficis per al cor i el sistema nerviós. El seu perfil baix en calories i greixos saturats fa que sigui una opció nutricionalment favorable.

L'àcid cítric de la llimona no només serveix per donar un toc cítric al plat, sinó que també pot ajudar a la digestió i promoure l'absorció de nutrients. A més, la llimona és una rica font de vitamina C, un antioxidant que recolza el sistema immunològic i la salut de la pell.

Si t'agraden les receptes de lluç llavors has de provar la nostra recepta de lluç a la marinera , el lluç al forn o el lluç amb salsa verda. Delicioses!

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Bacallà amb samfaina

Bacallà amb samfaina

Lluç a la marinera amb patates, recepta fàcil de peix

Lluç a la marinera

Llobarro al forn

Llobarro al forn

Seitons en vinagre

Seitons en vinagre

Ingredients

Descargar llista compra

Com fer lluç a la planxa amb llimona pas a pas

  1. Preparem els ingredients rentant i assecant suaument els filets de lluç i tallant les llimones a rodanxes fines.
  2. Esprem de llimona en un recipient i posem una mica de sal i pebre al gust. Marinem els filets de lluç amb aquesta barreja i deixem reposar durant uns 15-20 minuts perquè agafi els sabors.
  3. Escalfem una planxa antiadherent a foc mitjà-alt i hi afegim un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
  4. Cuinem els filets de lluç a la planxa calenta durant uns 3-4 minuts per cada costat. Busquem aquest daurat perfecte a l'exterior i que el peix s'esmicola fàcilment amb una forquilla.
  5. Retirem els filets de la planxa i els acomodem amb compte en un plat de servir. Després, empolvorem julivert fresc picat per sobre i afegim algunes rodanxes de llimona per a una presentació fresca i cridanera.
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: