- Ingredients
- Pas a pas
- Al·lergens
Recepta amanida de burrata amb tomàquet, alvocat i ruca
Les amanides són plats ideals com a entrants. Acostumen a ser saludables, lleugeres i fàcils de preparar.
Avui us vull presentar una de les meves amanides favorites per acompanyar amb pastes o pizzes. El seu origen és italià i té la peculiaritat que el seu ingredient principal és el formatge burrata. Aquest formatge fresc té un sabor molt suau, força semblant a la mozzarella, però amb una textura més cremosa.
Aquesta recepta la podem combinar amb molts ingredients diferents. Nosaltres hem decidit afegir-hi mel, salsa pesto i llavors de sèsam. Però tu pots afegir-hi altres ingredients com ara nabius deshidratats. Fes volar la teva imaginació! Si us agraden les amanides no us podeu perdre la nostra amanida de llenties , l'amanida de pasta d'estiu o l’amanida de cigrons.
No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants
Ingredients
Recepta d'amanida de burrata i tomàquet amb alvocat i ruca pas a pas
- Posem en una enciamera totes les fulles de ruca rentades i ben repartides.
- Pelem l'alvocat, el tallem i el repartim per les fulles de ruca.
- Renteu els tomàquets cherry o els tomàquets normals. Si són cherry els tallem per la meitat i els distribuïm per l'enciamera. Si són tomàquets normals els tallem a trossos i també els deixem ben repartits.
- Posem al centre de l'amanida la bola de formatge burrata.
- Ara podem afegir tot allò que ens agradi per donar més sabor a l'amanida. Nosaltres hem triat una cullerada de mel, un grapat de pinyons, llavors de sèsam, una mica d'oli d'oliva verge extra i un toc de sal.
- Opcionalment podem afegir salsa pesto que acabarà de donar el toc final a la nostra recepta d'amanida de burrata.
- Ja tenim la nostra amanida feta, a gaudir-ne!