amanida de burrata

Recepta amanida de burrata amb tomàquet, alvocat i ruca

Les amanides són plats ideals com a entrants. Acostumen a ser saludables, lleugeres i fàcils de preparar.

Avui us vull presentar una de les meves amanides favorites per acompanyar amb pastes o pizzes. El seu origen és italià i té la peculiaritat que el seu ingredient principal és el formatge burrata. Aquest formatge fresc té un sabor molt suau, força semblant a la mozzarella, però amb una textura més cremosa.

Aquesta recepta la podem combinar amb molts ingredients diferents. Nosaltres hem decidit afegir-hi mel, salsa pesto i llavors de sèsam. Però tu pots afegir-hi altres ingredients com ara nabius deshidratats. Fes volar la teva imaginació! Si us agraden les amanides no us podeu perdre la nostra amanida de llenties , l'amanida de pasta d'estiu o l’amanida de cigrons.

No tens cap ingredient? Aquí tens altres receptes semblants

Amanida de mango

Amanida de mango

Amanida d'arròs

Amanida d'arròs

Amanida de patata, recepta freda d’estiu

Amanida de patata

Empedrat de bacallà

Empedrat de bacallà

Ingredients

Descargar llista compra

Recepta d'amanida de burrata i tomàquet amb alvocat i ruca pas a pas

  1. Posem en una enciamera totes les fulles de ruca rentades i ben repartides.
  2. Pelem l'alvocat, el tallem i el repartim per les fulles de ruca.
  3. Renteu els tomàquets cherry o els tomàquets normals. Si són cherry els tallem per la meitat i els distribuïm per l'enciamera. Si són tomàquets normals els tallem a trossos i també els deixem ben repartits.
  4. Posem al centre de l'amanida la bola de formatge burrata.
  5. Ara podem afegir tot allò que ens agradi per donar més sabor a l'amanida. Nosaltres hem triat una cullerada de mel, un grapat de pinyons, llavors de sèsam, una mica d'oli d'oliva verge extra i un toc de sal.
  6. Opcionalment podem afegir salsa pesto que acabarà de donar el toc final a la nostra recepta d'amanida de burrata.
  7. Ja tenim la nostra amanida feta, a gaudir-ne!
imatge autor receptes

Rubén Cañadas

Vaig començar Novachef el 2020 durant el temps que vam estar tancats a casa. En tenir tant de temps lliure vaig passar molta estona a la cuina tastant diferents plats. Aleshores vaig decidir barrejar la cuina amb la meva altra gran passió: la programació web. Per això vaig decidir obrir aquest bloc on penjo les diferents receptes que vaig cuinant.

Ingredients

Procediment

Més receptes

X

És gratis! Uneix-te a la nostra increïble comunitat de cuina catalana

Descobreix al nostre butlletí gastronòmic receptes exclusives i secrets culinaris que portaran la teva cuina al següent nivell.

Aquesta recepta pot contenir els al·lèrgens següents: